Karriär

Marell Jurister får alltfler uppdrag och söker därför ytterligare en jurist. Som jurist hos oss får du ett stimulerande och utmanande arbete i en trevlig miljö och du tillåts växa utifrån dina egna förutsättningar. Du ger våra klienter juridisk rådgivning inom bl.a. fastighetsrätt, genomför rättsutredningar, upprättar dokument och hanterar tvister i och utanför domstol. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete och fritid och vi erbjuder goda och motiverande anställningsvillkor.

Du har jur. kand. examen eller juristexamen och det är bra om du har något eller några års erfarenhet från jurist- eller advokatbyrå. Du får gärna vara tingsmeriterad men det är inget krav. Det är dock viktigt att du har intresse för våra verksamhetsområden.

Som person bör du vara effektiv och ambitiös och ha fallenhet för att identifiera juridiska problem och kunna lösa dem. Du måste också ha förmåga att prioritera tid och insats samt kunna uttrycka dig väl, i både tal och skrift.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till info@marelljurister.se.